За Членове


Lost Password?

Връзки

News
Масонски семинар бе организиран и проведен от Консисторията на Кардиналите на тема “Ролята на Шотландския Ритуал за съхраняване на културната идентичност и национално самосъзнание на балканските народи”

На 28 август 2005 г. в курортен комплекс Албена, Ориент Добрич бе проведен Масонски семинар, организиран от Консисторията на Кардиналите с Велик Командир Брат Стоян Чешмеджиев 33° на тема “Ролята на Шотландския Ритуал за съхраняване на културната идентичност и национално самосъзнание на балканските народи”. Един от най-добрите Градежи изнесе Брат Добрин Добрев от Ложа на Съвършенство “Лудогорие” – Ориент Шумен. Брат Митко Иванов също направи Градеж за историята на българското масонство и накратко запозна участниците с новата си книга.

Read more...
 
Нова Ложа на Съвършенството в пирамидата на Стария и Приет Шотландски Ритуал бе инсталирана в Ориент Стара Загора

На 27 август 2005 г. в Ориент Стара Загора бе инсталирана поредната Ложа на Съвършенство в пирамидата на Стария и Приет Шотландски Ритуал в долината на България. Името на Ложата е “Верея” с Пат. № 14.

Read more...
 
Събрание на Розенкройцер с име “Васил Левски” бе инсталирано в Ориент София на 10.08.2005 г.

На 10.08.2005 г. в Ориент София бе инсталиранo Събрание на Розенкройцер с име “Васил Левски” под Патентен № 1. За Мъдър Майстор на Събранието бе ръкоположен Брат Владимир Христов 32°.

Read more...
 
Излезе от печат новият брой на списание “Шотландски Ритуал”

Излезе от печат новият брой на списание “Шотландски Ритуал” за месеците май – юни 2005 г. издавано от Националния Изследователски Институт на Стария и Приет Шотландски Ритуал към Върховния Съвет 33° на България. Заявки за закупуване могат да се подават към канцеларията на Върховния съвет.

Read more...
 
Ново Ателие на съвършенството бе инсталирано в Ориент София на 03.08.2005 г.

На 03.08.2005 г. в Ориент София бе инсталирана втората Ложа на Съвършенството с име “Любомир Коцев 32°” и Пат. № 3. За Трижде Почитаем Майстор бе ръкоположен Брат Пламен Матеев 14°.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 82 - 90 of 99