За Членове


Lost Password?

Връзки

Върховния съвет 33° на Стария и Приет Шотландски Ритуал на Свободното Зидарство на Федеративна Република Бразилия официално обявява признание на Върховния Съвет 33° на Стария и Приет Шотландски Ритуал на Свободното Зидарство на България

 

 

25 май 2001 г.

 

Общо писмо № 430 – 98 / 2003

 

Суверенни Върховни Командири, Върховни Генерални Секретари от всички Регулярни Върховни Съвети, и Суверенни Велики Майстори в приятелски отношения с Върховния Съвет 33° на Стария и Приет Шотландски Ритуал  на Свободното Зидарство на Федеративна Република Бразилия.

 

Почитаеми и скъпи Братя,

Върховния Съвет 33° на Стария и Приет Шотландски Ритуал  на Свободното Зидарство на Федеративна Република Бразилия, намиращ се в град Рио де Жанейро, Щат Рио де Жанейро, Бразилия, официално обявява Признание чрез този правен документ на ВЪРХОВНИЯ СЪВЕТ 33° НА СТАРИЯ И ПРИЕТ ШОТЛАНДСКИ РИТУАЛ НА СВОБОДНОТО ЗИДАРСТВО НА БЪЛГАРИЯ, инсталиран на седмия ден на януари, година 2001, на церемония ръководена от Върховния Съвет 33° на Южната Масонска Юрисдикция на Съединените Американски Щати, Съвета Майка на Света.

Ние също така искаме да отправим нашите най – сърдечни поздравления към Почитаемия Суверен Върховен Командир – Поч.?. Бр.?. Петър Калпакчиев 33°, всички Велики Сановници, Офицери и Членове на Върховния Съвет на България за това велико Масонско събитие, като им пожелаваме продължителен успех и прогрес във всички постижения в полза на Свободното Зидарство, Стария и Приет Шотландски Ритуал, тяхната нация и цялото човечество.

Като израз на нашите братски взаимоотношения, ние изпращаме наша най – братска прегръдка на Суверенния Върховен Командир Калпакчиев и на всички Почитаеми Братя в България, като се молим на Великия Архитект на Вселената да благослови и защити всички Членове на тази Велика Юрисдикция.

 

Сърдечно и Братски,

 

ЛУИЗ ФЕРНАНДО РОДРИГЕС ТОРЕС 33°

Суверен Върховен Командир

 

 

ХОРХЕ ЛУИЗ ДЕ АНДРАДЕ ЛИНС 33°

Върховен Генерален Секретар

 

 

 

 

 

 

 

 

 
< Prev   Next >